Individuele coaching

Als ouder en wens je dat jouw kind vooral heel erg gelukkig is. Je ziet prachtige kwaliteiten en karaktereigenschappen waarmee het zijn/haar leven zijn weg gaat vinden. Alleen op dit moment wil het niet helemaal lukken. Op de een of andere manier zijn er negatieve gedachtes en gevoelens. En die zijn niet fijn. Als ouder kun je even het overzicht kwijt zijn. Wat is een eerstvolgende stap in de goede richting?

Daar help ik je graag mee!IMG_4614

Elk gedrag is de beste keuze van jouw kind. Er zit een behoefte achter, die via het gedrag ‘uitgesproken’ wordt. Het kennen van deze behoefte geeft concrete handvatten voor het dagelijks leven. Dan komt er meer zicht op verandering, richting meer balans.

In een individueel coachingstraject spreek jij en het kind van te voren uit welke wensen jullie hebben. Hoe wil jouw kind zich voelen aan het einde? Wat wil hij/zij graag kunnen? Na een kennismakingsgesprek stuur ik een voorstel met de lengte, inhoud en passende prijs voor het traject. Meestal zie ik een kind tussen de 5 en 8 keer.

Ik ga regelmatig naar buiten met een kind. De ruimte en vrijheid in de natuur helpt voor een ontspannen sfeer en heeft een positieve bijdrage voor de coachingsvraag. Binnen zit ik op diverse locaties in (de omgeving van) Nijmegen of op mijn thuisadres in Lindenholt.

Versie 2Tijdens de afspraken stem ik de activiteiten en oefeningen af op het kind. Via bewegen, tekenen of kletsen ontdekken we talenten en leer het kind zichzelf kennen. Ook gebruik ik verschillende coachingsspellen en -materialen.

Neem contact op wanneer jouw kind een positieve boost nodig heeft.

 

Terug naar aanbod

Individuele coaching

vanaf 347

Totaalprijs (incl. BTW)
  • oriëntatiegesprek à 1 uur
  • coachingsafspraak met kind 1,5 à 2 uur per keer
  • persoonlijk tussen- en eindgesprek met ouders 1 à 2 uur
  • tussendoor contact per app/mail/telefoon
  • opbrengst: op korte termijn diepgaand inzicht in gedrag en concrete handvatten, groter gevoel van eigenwaarde, inzicht in talenten, inspiratie voor meer dagelijks plezier.
Esther, kortgeleden heb jij ons begeleid. We wilden graag meer inzicht en handvaten krijgen in het karakter, de behoeften en het gedrag van onze zoon. Regelmatig ervaren wij zijn angst om dingen aan te gaan in het leven en neemt zijn boosheid, verdriet en onmacht de overhand. Voor hem intense momenten. En wij voelen ons daar ook regelmatig onhandig mee. Je hebt ons geholpen meer inzicht te krijgen en met meer ruimte, een open blik en vanuit liefde onze zoon te benaderen. Tijdens onze gesprekken kwamen direct de ideeën op hoe we concreet als gezin meer verbonden samen kunnen leven en onze zoon hierin kunnen betrekken. Ook stroomde ons enthousiasme en creativiteit over de opvoeding en de toekomst na de gesprekken met jou. Dankjewel voor jouw toegankelijkheid, warme benadering en respectvolle houding naar ons en onze zoon. We zullen je in onze omgeving van harte aanbevelen. Warme groet, Angela

Rafael kwam voor onzekerheid, angsten en leren voor zichzelf opkomen. Weten waar hij staat en dat hij zelf iets kan en mag bereiken. Mooi proces om te zien hoe serieus hij ermee omging en gaat. Hoe hij bij situaties zijn talenten gebruikt en vooruit wil. En hoe hij gegroeid is om voor zichzelf op te komen. Coaching geslaagd zou ik zeggen. Nu talenten vasthouden en er verder in groeien. Esther, bedankt voor je positieve aanpak en geduld, aanpassingsvermogen om onze zoon te geven wat hij nodig had om het mannetje te zijn waarbij hij zich lekker voelt in zijn lijf en zijn leven hier. – Rachel, moeder van Rafael (11 jaar)

Door de scheiding ruim 2 jaar geleden was mijn dochter erg onzeker geworden. Voor die tijd moest ze voortdurend presteren, alles kon altijd beter volgens haar vader. Ook kampte ze met veel boosheid en schuldgevoel wat ze geen plaats kon geven. Al snel na de 2e sessie bij Esther merkte ik dat mijn dochter weer plezier had, zekerder werd, voor zichzelf op durfde te komen. Door de coaching en d.m.v. het talentenspel leerde zij haar eigen kwaliteiten kennen en haar zelfvertrouwen groeide enorm! Fantastisch om te zien hoe mijn kleine meid van 11 voor zichzelf op durft te komen en  haar eigen mening te uiten. Dat doet ze doordacht en rustig.  Geweldig hoe haar zelfvertrouwen gesterkt is. Ik ben trots op haar en blij dat ik Esther als coach heb leren kennen en het vertrouwen in haar heb gehad om mijn dochter te begeleiden. Chapeau! – moeder van E. (11 jaar)