Talentencoaching

Vanaf ongeveer 9 jaar wordt een kind zich meer bewust van zichzelf en de omgeving. IMG_6590-2Vriendschappen veranderen en vragen over het leven komen naar boven. Onzekerheid en ‘in de knoop zitten’ met emoties kan hierdoor groeien. Vaak drukt dit een behoorlijk stempel op de sfeer thuis. Herkenbaar?

Dit geldt ook voor kinderen met een
sensitieve kant, die zich snel aanpassen. Het laat andere kinderen vaak bepalen wat ze gaan doen en gedraagt zich buitenshuis vaak anders dan thuis. Overdag snel prestatiedruk voelen en ‘s avonds moeilijk in slaap vallen door een lijf vol met gedachten en gevoelens waar het geen grip op krijgt. Het kennen van je talenten zijn stevige ankerpunten voor het maken van keuzes en het goed zorgen voor jezelf.

P1060031Als ouder heb je veel in huis om je eigen kind door het leven te begeleiden. Je voelt je eigen kind aan, als geen ander. Uiteraard ken je momenten van twijfels: doe ik het wel goed? Waar komt dit gedrag vandaan? Tijdens de coaching is er voldoende ruimte om het hier samen over te hebben. Aan het einde heb je vertrouwen in het pad van de toekomst, die je samen met je kind bewandelt.

IMG_4655Ik reik graag de helpende hand. Na telefonisch contact plannen we een oriëntatiegesprek bij jullie thuis. We kunnen, samen met jouw kind, kijken of het ‘klikt’ en of jullie vraag past bij een coachingstraject.

Hierna doe ik per mail een coachingsvoorstel voor de inhoud, duur en kosten van het traject. Na akkoord gaan we van start.

De coachingsafspraken vinden bij mijn praktijkruimte thuis plaats, maar het kan ook buiten of op een andere locatie. Dit overleggen we voordat we gaan starten. Tijdens het traject hou ik contact per telefoon, mail en app. Dit werkt snel en persoonlijk.

Stuur een mail, app of bel en kies voor je gezin en kind!

 

Ik in Praktijk staat geregistreerd bij de Nederlandse Federatie voor de Gezondheidszorg.

Lees hier de Algemene Voorwaarden Ik in Praktijk